ПАНОРАМНИ ВРАТИ
AluTherm
ALUTECH БЪЛГАРИЯ

Панорамни врати AluTherm

 • Алуминиеви профили с термично прекъсване
 • 40% по-топло от вратите от профили без термично прекъсване
 • Компоненти от неръждаема стомана
 • Основен ресурс на пружината минимум 25 000 цикъла отваряне/затваряне
 • Удължен ресурс на пружината минимум 100 000 цикъла отваряне/затваряне
 • 10 вида монтаж
 • Максимален размер на вратите 6900×6000 мм
 • Системи за безопасност, включени в стандартен комплект

Ефективна топлоизолация

ALP

 • Крило на врата, изпълнено с панорамни панели.
 


ALPS

 • Крило на врата от панорамни панели с долен панел с дебелина 45 мм (можете да изберете S-оребрен или микровълни).
 


PO

 • Крило от сандвич панели ProPlus с един или няколко панорамни панела.
 

Тази серия панорамни врати осигурява най-високо ниво на видимост. Помещенията имат достъп до дневна светлина – чудесно решение за по-атрактивно изложение на стоки и услуги в автокъщи и магазини.


Вратите с ширина до 3000 мм се произвеждат без импост.

Вратите с ширина до 5000 м могат да се изработят с един импост.

Троен стъклопакет 25 мм

 • Стъклата са изработени от акрил, устойчив на механични въздействия с максимално ниво на прозрачност.
 • 4 стандартни цвята
 • Панелът може да бъде боядисан във всеки цвят по RAL
 
 
 

Двоен стъклопакет 26 мм

 • Стъклото е изработено от SAN-пластмаса максимално прозрачна и устойчива на механично въздействие.
 • 4 стандартни цвята
 • Панелът може да бъде боядисан във всеки цвят по RAL
 
 

 

Композитен алуминиев панел 26 мм

 • Панелът е изработен от два алуминиеви листа с щамповане и пълнеж от полистирол.
 • 4 стандартни цвята
 • Панелът може да бъде боядисан във всеки цвят по RAL
 

Компоненти за помещения с  висока влажност

Дизайнерите на АЛУТЕХ са разработили специален комплект от компоненти за врати, които се експлоатират в автомивки и други помещения с екстремна влажност. Кабела, крепежните елементи и валовете на ролките са изработени от неръждаема стомана и са покрити със защитно лаково покритие.

Заключващи системи

Предлага се заключващ механизъм за помещения без допълнителен вход. Позволява отваряне и затваряне на вратите както отвътре, така и отвън.
За панорамни врати тип ALPS и PO.

Защита срещу взлом

С устройство за защита срещу взлом, вашите врати са защитени от крадци. Това устройство ще блокира крилото на вратата в случай на неразрешено повдигане.

Остъкляване, устойчиво на надраскване

SAN-пластмаса със специално антиабразивно покритие се използва за предпазване на стъклата от възможни повреди (драскотини) по време на работата на вратите. Такова покритие запазва стъклата прозрачни за дълъг период от време дори след многократно почистване. Предлага се за двоен стъклопакет 26 мм.

Система за балансиранеТорсионни пружини
Дебелина на сандвич панела45 mm
Компоненти
(междинни панти и ролкови скоби)
Неръждаема стомана
Размери на вратата (макс.)Ширина 7000 мм, височина 6000 мм
Остъкляване

Троен стъклопакет 25 мм
Двоен стъклопакет 26мм,
Композитен алуминиев панел 26 мм

Тип крило
ALP
напълно
панорамен
ALPS
долен панел 45 мм сандвич панел,
други – панорамни панели
PO
един или няколко панорамни панела,
други – сандвич панели
Вградена входна вратаЗа всички типове крила (ALP, ALPS, PO)
Монтаж10 типа
Височина на главата
(мин.)
230 мм
За врати без електрическо задвижване
Ресурс на прижината
(мин.)
Основен: 25 000 цикъла отваряне/затваряне
Удължен: 100 000 цикъла отваряне/затваряне

ВАРИАНТИ ЗА МОНТАЖ

Standard mounting

Low mounting

High mounting with top shaft positioning

High mounting with bottom shaft positioning

Vertical mounting with top shaft positioning

Vertical mounting with bottom shaft positioning

Inclined mounting

Inclined low mounting

Inclined high mounting with top shaft positioning

Inclined high mounting with bottom shaft positioning
Scroll to Top

Team Doors
+359896010666 | +359894606161 | +359897007171
teamdoors.com
office.west@teamdoors.com

Леди М ЕООД
Иван Михов
+359888441312 | +359878128460
ledi_m_eood@abv.bg

Team Doors
+359896010666 | +359894606161 | +359897007171
teamdoors.com
office.west@teamdoors.com

Team Doors
+359896010666 | +359894606161 | +359897007171
teamdoors.com
office.west@teamdoors.com

ХРИСИНЕЛ 81 ЕООД
Кирил Дреновски
+359898467574
hrisynel81@gmail.com

Леди М ЕООД
Иван Михов
+359888441312 | +359878128460
ledi_m_eood@abv.bg

САМ ТЕКСТ. ЕНД РОЛС ЕООД
Мариус Асенов Илиев
+359894793779
saniailieva65@gmail.com
sania_65@abv.bg

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ALUTECH

Добре дошли в приложението ALUTECH Smart!

ALUTECH System sro (наричано по-долу „ние“, „нас“, „наш“, „ALUTECH“) възприема отговорен подход към защитата на поверителността на вашите данни. Настоящата Политика за поверителност (наричана по-долу „Политиката“) описва нашите методи на работа, за да гарантираме поверителността на личните данни, които обработваме, когато използвате услугите, предоставяни от АЛЮТЕХ.

Преди да използвате услугите на ALUTECH, прочетете внимателно тази Политика и се уверете, че разбирате всички условия. Ако имате някакви въпроси, свързани с тази Политика, моля, свържете се с ALUTECH System sro Нямате право да използвате услугата, предоставяна от ALUTECH, преди да сте прочели и приемете условията на Политиката. Ако завършите процедурата по регистрация в ALUTECH Smart или използвате предоставената от ALUTECH услуга по друг начин, вие потвърждавате, че сте прочели, разбрали и приемате Политиката за поверителност на ALUTECH, както и че се съгласявате с обработването на Лични данни в договорения обхват и цели. .

В случай на несъгласие с целите и условията за обработка на вашите лични данни, посочени в тази Политика, трябва да спрете да използвате приложението ALUTECH Smart.

Термини и определения

Споразумение – Споразумение за услуга ALUTECH.

Личните данни са информация, която може да се използва за установяване на самоличността на дадено лице, или единствено въз основа на тази информация, или въз основа на тази и друга налична информация.

Приложение означава софтуер, инсталиран на мобилни устройства (телефон, смартфон, таблет и т.н.) и ви позволява дистанционно да управлявате автоматиката ALUTECH и други съвместими устройства на трети страни, както и да контролирате ситуацията в помещенията с помощта на инсталирани сензори за наблюдение и контролни устройства, получавайте известия за опасности и незабавно реагирайте на тях, изберете готови работни сценарии или създайте свои собствени, прегледайте историята на събитията.

Смарт устройство е електронно устройство, което има способността да се свързва с други устройства и мрежи за данни чрез методи за безжичен достъп.

„Акаунт“ – индивидуализация и идентификация на Потребителя чрез въвеждане на потребителско име и парола.

Какви лични данни събираме

За да ви предоставим услуги и да използваме Приложението, ние не искаме да ни предоставяте лични данни. Ние не изискваме лични данни от вас, за да използвате приложението. Приложението изпълнява своите непосредствени функции, като идентифицира потребителя единствено чрез Акаунт. Предлагаме ви да използвате анонимна информация за себе си, като например псевдоним, когато взаимодействате с Приложението, включително когато създавате своя акаунт.

Потребителят трябва да предостави на ALUTECH своите лични данни, ако предоставянето на Лични данни не се изисква от условията за използване и функционалността на Приложението, като поема отговорност за разпространението на своите Лични данни.

1. Информация, която ни предоставяте доброволно

 • Информация за акаунт или профил. Когато се регистрирате за Акаунт, може да съхраним името и информацията за контакт, които въвеждате, като вашия имейл адрес, телефонен номер и друга информация за вход. В хода на вашето взаимодействие с Приложението може да добавим информация като профилна снимка, код на държава, предпочитан език или часова зона от вашия акаунт.
 • Обратна връзка. Когато използвате функциите за обратна връзка и предложения, предоставени в Приложението, ние събираме данни като вашия имейл адрес, мобилен телефонен номер и съдържанието на вашето съобщение, за да можем незабавно да адресираме проблеми и да коригираме неизправностите на устройството.

2. Информация, която събираме автоматично

 • Информация за смарт устройство. Когато използвате Приложение, ние автоматично събираме информация за смарт устройство, като например MAC адреса на вашите смарт устройства, IP адрес, информация за безжична връзка, тип и версия на операционната система, номер на версията на приложението, идентификатор за насочено известие, системни регистрационни файлове и информация за мобилното мрежа.
 • Данни за употреба. Когато използвате Приложението, ние автоматично събираме данни за употреба относно посещения, кликвания, изтегляния, изпратени и получени съобщения и други действия на потребителите на Приложението.
 • Системни регистрационни данни. Когато използвате Приложение, системният регистър и регистърът на изключенията може да се заредят от вашето смарт устройство.
 • Информация за местоположение. Може да събираме информация за вашето географско местоположение в реално време, когато използвате Приложението.

3. Информация, свързана със смарт устройства:

 • Основна информация за смарт устройства. Когато свържете вашите смарт устройства към Приложение, ние може да събираме основна информация за вашите смарт устройства, като име на устройството, ID на устройството, онлайн състояние, време на активиране, версия на фърмуера и информация за актуализация.
 • Информация, предавана от смарт устройства. В зависимост от това кои смарт устройства сте избрали да свържете с Приложението, ние може да събираме различна информация, предавана от вашите смарт устройства. Например интелигентните камери ще могат да докладват изображения или видеоклипове, заснети от тях.

Цели и правно основание за обработване на лични данни

 • Регистриране и управление на потребителския акаунт, използван за взаимодействие с Приложението. Правното основание за тази обработка е изпълнението на Споразумението с Вас в съответствие с условията за ползване.
 • Правилна работа на Приложението в съответствие с тяхната функционалност. Правното основание за тази обработка е изпълнението на Споразумението с Вас в съответствие с условията за ползване.
 • Работа на услугата за поддръжка на клиенти (потребители). Правното основание за тази обработка е изпълнението на Споразумението с Вас в съответствие с условията за ползване.
 • Маркетинг комуникации. Предоставяне на исканата информация, изпращане на бюлетини и маркетингови съобщения, както и актуализиране на Приложението, услуги или оферти, които според АЛЮТЕХ ще представляват интерес за Вас. АЛУТЕХ може да използва личните данни, за да Ви покани на събития, които може да са интересни за Вас според мнението на АЛУТЕХ, както и да Ви покани да участвате в различни програми (реферални, програми за лоялност и др.) или състезания. Всяко съобщение, което ви изпращаме, ще съдържа инструкции как да се откажете от получаване на по-нататъшни съобщения от този характер. Правното основание за тази обработка е вашето съгласие. Освен това, ако се съгласите да участвате в нашите лотарии, конкурси или други промоции, ние може да използваме вашите лични данни, за да организираме такива събития.
 • Анализи, подобрения и изследвания. ALUTECH използва информация, която може да съдържа лични данни за изследователски и аналитични цели. За целта АЛУТЕХ може да ангажира трети страни, които ще действат от името на АЛУТЕХ. АЛЮТЕХ може да споделя резултатите от тези изследвания, включително с трети страни, в безлична форма. ALUTECH също използва данни, които може да съдържат Лични данни, за да оцени вашите нужди и да определи необходимия диапазон от приложения и да подобри нашите приложения и маркетингови кампании. ALUTECH може да ви покани да участвате в проучвания, например за проучване на пазара, за да анализирате как да подобрите потребителското изживяване на Приложението, както и функционалността и качеството на Приложението, Смарт устройствата. Когато получите покана за участие в проучване или проучване на пазара, моля, прочетете придружаващата информация, за да разберете как обработката на лични данни ще се различава от разпоредбите на тази Политика за поверителност. Ако го направим, всяко съобщение, което ви изпращаме, ще съдържа инструкции как да се откажете от получаване на по-нататъшни съобщения от този характер. Правното основание за тази обработка е вашето съгласие .
 • Сигурност, откриване и предотвратяване на измами. ALUTECH използва информация, която може да съдържа лични данни, за да предотврати измами и други незаконни действия при използване на Приложението. ALUTECH също използва тази информация, за да разследва и открива случаи на измами. ALUTECH може да използва Лични данни за оценка на риска и за целите на сигурността, включително за удостоверяване на потребителя. За тези цели Личните данни могат да бъдат прехвърлени на трети страни, като например правоприлагащи органи (в съответствие с приложимото законодателство) и външни консултанти. Правното основание за такова обработване е необходимостта от спазване на Вашите легитимни интереси , легитимните интереси на АЛЮТЕХ или трета страна.
 • Правни и регулаторни въпроси. В определени случаи е необходимо да се използва предоставената информация, която може да включва Лични данни, за провеждане и разрешаване на правни спорове, жалби и разследвания, както и за спазване на нормативните изисквания, налагане на условията на договорите и в допълнение, за отговарят на искания от правоприлагащите органи в съответствие със закона.

Правното основание за такава обработка е необходимостта да се съобразят с вашите легитимни интереси , легитимните интереси на ALUTECH или трета страна, когато е необходимо, за да изпълните законови задължения (като например отговор на искания от правоприлагащи органи).

Ако се изисква от закона, ALUTECH ще получи вашето допълнително съгласие, преди да обработва лични данни за директен маркетинг или други цели. Във всички случаи, когато законът не изисква получаването на такова специално съгласие, Вие изразявате своето съгласие, като използвате приложението ALUTECH.

С кого споделяме лични данни?

ALUTECH предоставя лични данни само във формата, която ви е съобщена. ALUTECH не продава или отдава под наем Вашите лични данни. ALUTECH споделя потребителски данни, които могат да включват лични данни, с трети страни само до степента, разрешена от закона и както е посочено по-долу. ALUTECH може да предостави лични данни на следните получатели:

 • нашите търговски партньори, които ви предоставят, пряко или непряко, вашите смарт устройства и/или мрежи и системи, чрез които имате достъп до Приложението;
 • на нашите търговски партньори, предоставящи услуги на ALUTECH, необходими за поддържане и гарантиране на вашето използване на устройства, приложения, съхранение на данни, например: обработка на плащания и кредитни карти, предоставяне на инфраструктура, услуги за информационни технологии и други подобни услуги;
 • на нашите наследници в случай на реорганизация, сливане, продажба, съвместно предприятие, прехвърляне на права, прехвърляне на целия или част от нашия бизнес, активи или дялове или друго разпореждане с горепосоченото (включително във връзка с фалит или подобни процедури). Ще бъдете информирани за настъпването на горепосочените случаи по имейл и/или чрез публикуване в приложението ALUTECH Smart на ясно видимо известие за промяната в структурата на собственост и опциите, с които разполагате във връзка с Вашите лични данни;
 • ако смятаме, че е необходимо или целесъобразно: а) да спазваме приложимите закони и разпоредби; б) да изпълнява съдебни разпореждания; в) да отговаряме на искания от държавни агенции, включително държавни агенции извън вашата страна на пребиваване; г) за защита на нашите права, нашата поверителност на данните, сигурност, собственост и/или права, поверителност на данните, сигурност или собственост на други потребители, включително вас; д) за да ни позволи да използваме наличните средства за защита, за да предотвратим или ограничим щетите, които можем да понесем.

Информацията се прехвърля на трети страни, които не са свързани с горепосочените лица, само с Вашето съгласие. Когато се изисква от закона, ALUTECH първо ще поиска вашето съгласие, преди да предаде съответната информация.

АЛУТЕХ има право да публикува данни в обобщен анонимизиран вид, т.е. във вид, който не позволява на получателя на тези данни да идентифицира потребителя, например за целите на индустриален анализ или демографско профилиране.

Трансфер на събраните данни в други държави

ALUTECH има право да извършва трансграничен трансфер на Лични данни на територията на чужда държава за целите, посочени в настоящата Политика. Личните данни могат да бъдат прехвърляни в държави, където законите за защита на данните не са толкова изчерпателни, както в Европейския съюз. Ако това се изисква от европейското законодателство, ALUTECH ще прехвърли лични данни само на онези получатели, които могат да осигурят необходимото ниво на защита на данните. В такива ситуации, при необходимост, АЛЮТЕХ ще сключи подходящи споразумения, за да гарантира защитата на потребителските данни в съответствие с европейските стандарти.

Вашите права във връзка с вашите лични данни

Ние уважаваме вашите права във връзка с вашите лични данни, включително правото ви да ги контролирате. Ако имате въпроси относно Вашите лични данни, можете да се свържете с нас, като отидете на: Профил – Често задавани въпроси и Обратна връзка – Обратна връзка

Обработката на тези заявки се извършва в рамките на 30 дни. Ако решите да ни изпратите имейл, моля, посочете ясно във вашата заявка каква информация искате да промените, дали искате да премахнете личните си данни от нашата база данни или по друг начин да ни уведомите какви ограничения искате да поставите върху нашата използване на вашите лични данни. Моля, имайте предвид, че от съображения за сигурност може да ви помолим да потвърдите самоличността си, преди да предприемете по-нататъшни действия по вашата заявка.

Вие имате право:

 • получите достъп до личните си данни, които обработваме;
 • да не предоставят на АЛУТЕХ своите Лични данни, когато предоставянето на Лични данни не се изисква от условията за ползване и функционалността на Приложението;
 • поискате коригиране на неверни или непълни Лични данни за Вас, както и сами да промените личните си данни, когато е възможно, в съответствие с функционалността на Приложението. Вие носите отговорност за уместността на предоставените ни лични данни. ALUTECH не проверява точността на предоставените от Вас данни;
 • да поискате изтриване на Вашите Лични данни, ако има специални основания (данните вече не са необходими за целите, за които са получени; Вие сте оттеглили съгласието си за обработване на Лични данни; Личните данни са били обработвани неправомерно и др.);
 • да ограничите обработването (временно или постоянно) на Вашите Лични данни (някои или всички) при наличие на специални условия (данните са неточни; обработването се извършва неправомерно, но Вие възразявате срещу изтриването на данните и др.);
 • да изисквате от нас да ви предоставим копие от вашите лични данни в стандартна, структурирана и машинно четима форма и/или, ако е технически осъществимо, да прехвърлите тази информация на друг доставчик на услуги;
 • да оттеглите съгласието си за използването от наша страна на вашите Лични данни или да възразите срещу такова използване, ако то се основава на вашето съгласие или наши легитимни интереси.

Забележка: ALUTECH не събира лична информация от деца или за деца без съгласието на техните родители или настойници.

Забележка: ALUTECH не събира лична информация от или за деца без съгласието на техните родители или настойници.

Ако Личните данни на детето са били предоставени без съгласието на родителя или настойника, то АЛУТЕХ ще предприеме необходимите мерки, посочени по-долу:

 • ALUTECH ще изтрие тези лични данни от своите файлове възможно най-скоро;
 • ако изтриването не е възможно, ще се увери, че тези лични данни няма да бъдат използвани допълнително за каквито и да е цели или разкрити на трети страни.

Родители или настойници, които имат въпроси относно обработката на личните данни на техните деца, трябва да се свържат с нас, като използват имейл адреса, посочен в тази Политика.

Безопасност

АЛЮТЕХ гарантира сигурността на съхранението на личните данни, за да предотврати неоторизиран достъп до Вашите лични данни и злоупотреба с тях.

АЛУТЕХ прилага подходящи корпоративни системи и процедури, за да защити и съхрани предоставените ни лични данни. Ние също използваме процедури за сигурност и прилагаме технически и физически средства, за да ограничим използването на Лични данни и достъпа до тях на нашите сървъри и устройства. Достъп до личните данни се предоставя само на онези служители на АЛЮТЕХ, които имат нужда от тях във връзка с изпълнение на служебните си задължения и при спазване на принципите на личната отговорност.

Хранилище за данни

Ние съхраняваме Вашите Лични данни в рамките на срока, необходим и достатъчен, за да използвате Приложението, за да Ви предоставим Приложение, в съответствие с приложимото законодателство, за разрешаване на спорове с произволни страни, както и за други цели, които ни позволяват да извършваме търговски дейности , включително откриване и предотвратяване на измамни или други незаконни дейности. Максималният период на съхранение на личните данни, предоставени от вас при използване на Приложението, е две години. Ако законодателството на държавата на мястото на съхранение и/или обработка на личните данни установява различен период на съхранение на личните данни, ние ще съхраняваме тези данни за периода, определен от закона.

Ако имате причина да смятате, че взаимодействието ви с нас вече не е сигурно (например, ако смятате, че сигурността на всеки акаунт, който сте регистрирали при нас, е изложена на риск), можете незабавно да ни уведомите за проблема, като изпратите имейл до: smart_support@alutech-mc.com.

Промени в Политиката за поверителност

ALUTECH има право да актуализира разпоредбите на тази Политика за поверителност по всяко време, за да отрази промените в нашите методи за работа с информация. ALUTECH ще ви уведоми за всички съществени промени чрез имейл, посочен във вашия акаунт или чрез известие в приложението, преди тези промени да влязат в сила. По-нататъшното използване на Приложението ще бъде възможно само след като потвърдите съгласието си с условията на актуализираната Политика за поверителност и получите съгласие с нейните условия.

БИСКВИТКИ

Приложението използва бисквитки. Това е необходимо за нормалната му работа и анализ на трафика. Информацията за вашия IP адрес и потребителски агент, както и показателите за ефективност и сигурност се обработват от нас, за да гарантираме качеството на услугите, да анализираме статистическите данни за използването и да идентифицираме и отстраним нарушенията.

Приключвайки процедурата по регистрация в ALUTECH Smart или използвайки предоставената от ALUTECH услуга по друг начин, вие се съгласявате да можем да изтегляме бисквитки на вашия мобилен терминал или друго устройство. Имате обаче възможност да управлявате бисквитките. Моля, имайте предвид, че изтриването или блокирането на бисквитки може да повлияе на потребителското изживяване и някои компоненти на Приложението може да станат недостъпни.

Данни за контакт

Можете да изпратите всички ваши въпроси, като използвате следните данни за контакт:

 • ALUTECH System sro
 • Пощенски адрес: Úherce 165. CZ-330 23, Úherce, Чешка република. тел./факс: + 420 374 6340 01
 • Електронна поща: smart_support@alutech-mc.com

СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА УСЛУГА ALUTECH

Добре дошли в приложението ALUTECH Smart!

Преди да приемете Споразумението, внимателно го прочетете и се уверете, че разбирате всички негови условия, особено разпоредбите относно ограниченията и изключенията. Ограниченията и изключенията са с удебелен шрифт или по друг начин подчертани, за да привлекат вниманието ви. Ако имате въпроси, свързани с условията на Споразумението, моля, свържете се с Alutech Incorporated LLC. Нямате право да използвате услугата, докато не прочетете и приемете всички условия на Споразумението, както и свързаните споразумения, правила и т.н. Ако щракнете върху бутона Съгласен и изпратете споразумението (вижте точната формулировка на страницата за регистрация) и завършите процедурата по регистрация в приложението ALUTECH Smart или използвате услугата по друг начин, вие потвърждавате, че сте прочели, разбрали и приели ограничения и правила, предвидени в Споразумението. В случай на нарушение на Споразумението, Alutech Incorporated LLC има право едностранно да ограничи, спре или прекрати предоставянето на услуги за Вас, както и да разследва съответните Ви действия.

Това Споразумение за предоставяне на услуги (наричано по-долу — „Споразумението“) се подписва между вас и Alutech Incorporated LLC (наричано по-долу — „ALUTECH“). Той включва, наред с други неща, Политиката за поверителност на ALUTECH и други документи. Ако тези документи бъдат променени, ALUTECH ще публикува информация за промените на своя уебсайт без допълнителни уведомления. След публикуването на промените в Споразумението, промененото споразумение и правила автоматично стават неразделна част от Споразумението без допълнителни уведомления, изискващи вашето съгласие. Ако възразявате срещу подобни промени, спрете да използвате услугата ALUTECH; като продължите да използвате услугите, вие потвърждавате, че приемате променените правила и се съгласявате да ги спазвате.

1. Термини и определения

 • «Лицензиран софтуер» означава софтуерната система ALUTECH Smart, разработена от ALUTECH, инсталирана и използвана в мобилни устройства с лицензирана операционна система.
 • „Услуги“ означава услугите, предоставени ви от ALUTECH. Можете да използвате тези услуги на мобилен терминал с лицензирана операционна система.
 • «Акаунт»  — индивидуализация и идентификация на потребителя чрез въвеждане на потребителско име и парола.
 • «Потребител»  — регистриран и оторизиран потребител на услугите на ALUTECH.

2. Обслужване

 • ALUTECH Ви предоставя правото да използвате Лицензиран софтуер, благодарение на който получавате достъп до интелигентен терминал и можете да организирате комуникацията между смарт устройствата и тяхното управление. Услугата включва управление на смарт оборудване, осъществяване на комуникация между съоръженията и др. Тези функции могат да бъдат оптимизирани и модифицирани в съответствие с промените в нуждите на потребителите или решенията на АЛЮТЕХ. Моля, имайте предвид, че услугата може да бъде временно недостъпна поради планирана и непланирана техническа работа.

3. Обхват на услугите

 • ALUTECH Ви предоставя правото да използвате продукти и услуги, базирани на лицензирания софтуер.
 • За използване на Услугата, създаване на Потребителски акаунт не е необходимо да въвеждате информация, идентифицираща физическо лице (лични данни). Лицензираният софтуер изпълнява преките си функции, като идентифицира Потребителя единствено чрез акаунта на Потребителя.
 • Забранено ви е да лицензирате, продавате, отдавате под наем, прехвърляте, публикувате продукта под каквато и да е форма или да го използвате за други търговски цели.
 • Поради ограничения при адаптирането на Лицензирания софтуер към устройства и платформи, можете да използвате лицензирания софтуер само на оторизирана системна платформа и устройства. Инсталирането на лицензиран софтуер на друг хардуер може да повреди хардуера или софтуера.
 • Вие потвърждавате, че лицензираният софтуер може да се използва само за нестопански цели и инсталирането, използването и стартирането на лицензирания софтуер за търговски цели е забранено. Ако се изисква търговска употреба, първо трябва да получите съответното писмено съгласие и разрешение от ALUTECH.
 • АЛЮТЕХ има право периодично да променя, актуализира или прехвърля на други лица лицензирания софтуер или неговите функции, както и да добавя нови функции, да модифицира съществуващи функции или услуги в лицензираната софтуерна система. Ако внедряването на гореспоменатите нови функции или услуги не е придружено от подписване на отделни споразумения, имате право да използвате такива функции и услуги, които също ще бъдат предмет на Споразумението.
 • Вие носите отговорност за точността, надеждността, целостта и законосъобразността на данните, които въвеждате, както и за законосъобразността на начина, по който са получени, както и за редовното архивиране на данни и информация. Вие поемате всички рискове от повреда и загуба на такава информация.
 • Вие се съгласявате правилно да пазите данните за вход и паролата на вашия акаунт. В случай на нарушаване на сигурността на Вашия акаунт (включително, без ограничение, разкриване на паролата на потребителя), Вие се задължавате своевременно да уведомите АЛЮТЕХ за това. В противен случай всички действия, предприети от името на вашия акаунт, ще се считат за ваши действия и вие носите пълна отговорност за предприетите действия.

4. Трета страна

 • Вие потвърждавате, че услугите на ALUTECH се основават на софтуер или услуги, предоставени от трета страна. Такава услуга се предоставя, за да се улесни използването на услугите от потребителя и е получено разрешение от трета страна в съответствие със закона.
 • Лицензираният софтуер включва определена информация и услуги, предоставени от третата страна. АЛЮТЕХ не контролира информацията и услугите, предоставяни от третата страна и не носи отговорност за тях.
 • Вие потвърждавате, че ALUTECH не може да гарантира, че лицензираният софтуер винаги ще използва или съдържа такива услуги или че друг софтуер, предоставен от същата трета страна, ще бъде използван в бъдеще. АЛУТЕХ може също да използва подобни услуги, предоставяни от трета страна. Ако горният софтуер или услуги се използват, те са предмет на Споразумението.

5. Условия за използване на услугата

 • Вие се съгласявате да използвате лицензирания софтуер по стандартен начин. Следните действия са в нарушение на условията за ползване:
  1. освобождаване или разпространение на компютърни вируси, «червеи», зловреден код или софтуер с цел умишлено увреждане и/или модифициране на терминала/данните/лицензиран софтуер;
  2. неоторизирано (незаконно) събиране на информация или данни от други потребители, като имейл адреси и др.;
  3. използване на продукта за престъпни цели с помощта на автоматични средства, претоварване на сървъра, намеса или увреждане на уеб сървъра и мрежовите връзки по какъвто и да е друг начин;
  4. опит за неоторизиран достъп до сървърните данни или комуникационните данни на лицензирания софтуер;
  5. пречи на използването на лицензирания софтуер от други потребители или създава пречки за използването му от други потребители.
 • Вие разбирате и се съгласявате, че:
  1. ALUTECH може да установи факта на вашето участие или неучастие в горепосочените нарушения на условията и въз основа на това заключение да вземе решение за временно блокиране или отнемане на лиценза ви за използване или за налагане на други ограничения, предвидени в Споразумението;
  2. ALUTECH незабавно изтрива информация, която противоречи на изискванията на законите, нарушава законните права на трети страни или нарушава Споразумението;
  3. в случай, че са причинени вреди на трета страна в резултат на нарушение от ваша страна на условията за ползване, вие носите цялата отговорност в съответствие със закона и защитавате ALUTECH от отговорност за загуби или допълнителни разходи, причинени от такива нарушения. В противен случай ALUTECH има право на възстановяване на обезщетение;
  4. ако ALUTECH понесе загуби в резултат на нарушение от ваша страна на изискванията на действащото законодателство или Споразумението, вие се задължавате да възстановите на ALUTECH загуби и / или разходи, причинени от такива нарушения.

6. Разпоредби относно информационното съдържание

 • Тъй като услугата ALUTECH се основава на софтуер или услуги, предоставени от трета страна, личните данни на потребителя могат да бъдат събрани неволно поради определени автоматични функции или свойства на такъв софтуер или поради определени промени или актуализации на софтуера. В тази връзка ALUTECH препоръчва да обезличите информацията, включително информацията, необходима за създаване на Потребителски акаунт, когато използвате Услугата.
 • Нямате право да предприемате никакви действия, които нарушават закона или толерират неподходящо поведение чрез използването на Услугата, Лицензирания софтуер. Такива действия и поведение включват, но не се ограничават до изтегляне, предаване или разпространение на информация, която:
  1. противоречи на основните принципи на Конституцията;
  2. представлява заплаха за държавната сигурност, допринася за разкриването на държавна тайна, подкопава конституционния ред и унищожава суверенитета/целостта на държавата;
  3. уронва националното име и държавните интереси;
  4. подбужда към омраза и дискриминация въз основа на каквито и да било различия като раса, цвят на кожата, пол, език, религия, политически или други убеждения, национален или социален произход, имущество, класа или друг статус;
  5. противоречи на държавната политика по отношение на религията;
  6. разпространява невярна или подвеждаща информация, подкопава обществения ред и социалната стабилност;
  7. насърчава неприлично поведение, порнография, хазарт, насилие, убийства и тероризъм или подбужда към престъпления;
  8. съдържа обиди или клевети срещу трети лица и нарушава техните законни права и интереси;
  9. съдържа фалшифицирана, невярна, увреждаща информация и заплахи; нарушава правата на поверителност на трети лица; включва материали, насочени към тормоз или нарушаване на права, както и клеветнически, обидни, нецензурни или морално неприемливи материали;
  10. включва други материали, чието разпространение е ограничено или забранено от приложимите закони, разпоредби, правила, разпоредби и други правни стандарти.

7. Клаузи за изключения

 • Освен ако не е предвидено друго в закони и разпоредби, ALUTECH ще предприеме всички възможни мерки, за да гарантира безопасността, законността, точността и надеждността на лицензирания софтуер, както и свързаните технологии и информация, но ALUTECH не може да гарантира това поради ограниченията, присъщи на наличните в момента технологии.
 • Вие потвърждавате, че АЛЮТЕХ не носи отговорност за действителни или последващи загуби, причинени от форсмажорни обстоятелства и неизпълнение на задължения от трети страни.
 • Вие носите отговорност за всяка вреда или загуба, причинена/понесена или свързана с някой от следните инциденти:
  1. неразрешено използване на лицензирания софтуер или промяна на вашите данни от трета страна;
  2. разходи и загуби, възникнали в резултат на използването на лицензирания софтуер;
  3. вашето неразбиране на лицензирания софтуер;
  4. други загуби, свързани с лицензиран софтуер и причинени от причини извън контрола на АЛЮТЕХ.
 • Всеки друг лицензиран софтуер, тоест производен софтуер, който не е разработен и пуснат от ALUTECH или за чието разработване и пускане ALUTECH не е дал своето разрешение, е незаконен софтуер. Изтеглянето, инсталирането и използването на такъв софтуер може да включва непредвидими рискове. ALUTECH се освобождава от отговорност в случай на спорове, свързани с такъв софтуер, и има право временно да блокира или отнеме лиценза за използване и (или) да прекрати предоставянето на услугите.
 • Информирани сте, че услугите на ALUTECH са интернет услуга, чието качество може да бъде повлияно от фактори на нестабилна връзка. Въпреки факта, че ALUTECH е предприел мерки за сигурност, предоставянето на услуги може да бъде спряно или прекратено, забавено, влошено поради ограничението или невъзможността да се използва в резултат на вътрешни повреди в Интернет и самата Интернет връзка, както и фактори извън контрола на страните по Споразумението (включително, но не само, пожари, наводнения, терористични атаки, епидемии, природни бедствия, въстания, вирусни атаки на устройства, хакерски атаки, сривове на мрежи и устройства, действия на правителството). С настоящото Вие потвърждавате горните рискове и се съгласявате, че ALUTECH не носи отговорност в ситуации, в които изброените рискове засягат нормалното функциониране на услугите.

8. Прекратяване на Договора. Нарушение на споразумението

 • Вие потвърждавате, че когато използвате услугите на ALUTECH, ще използвате лицензирания софтуер в строго разрешената степен, както и ще спазвате правата на интелектуална собственост върху лицензирания софтуер и неговото съдържание и ще изпълнявате задълженията, предвидени в Споразумението. Ако нарушите Споразумението, ALUTECH ще отнеме лиценза за използване.
 • Вашето използване на лицензирания софтуер зависи от спомагателните услуги, предоставяни от ALUTECH. Нарушаването на условията, споразуменията, правилата, изискванията, уведомленията и други приложими регулаторни разпоредби на АЛУТЕХ може да доведе до неизправност в процеса на използване на лицензирания софтуер, като в този случай АЛУТЕХ има право да отнеме лиценза за използване или да предприеме мерки в съответствие със Споразумението, включително спиране или прекратяване на предоставянето на Услугите.
 • Ако нарушите Споразумението или други документи, сключени с АЛЮТЕХ, АЛЮТЕХ има право да информира свързани компании и да изиска те да предприемат мерки за ограничаване на Вашите права и интереси, включително спиране или прекратяване на предоставянето на всички или част от услугите за Вас, и докладват за нарушаване на Споразумението от ваша страна на уебсайтове, които управляват или действително контролират въз основа на законовите основания.
 • Изтеглянето на Лицензиран софтуер се извършва от платформата за изтегляне и вие се съгласявате да спазвате правилата, определени от тази платформа, системната платформа и производителя на устройството по отношение на употребата и ограниченията, свързани с лицензирания софтуер. Ако горепосочената трета страна потвърди, че сте нарушили споразумението и това налага действие от страна на АЛЮТЕХ, АЛЮТЕХ има право да спре услугата или да ограничи достъпа до лицензирания софтуер по искане на тази трета страна.
 • При прекратяване на вашия лиценз за използване, вие се съгласявате да спрете да използвате лицензирания софтуер и да премахнете всички негови копия.
 • Вие се задължавате да обезщетите ALUTECH и другите потребители за всички загуби, понесени от тях в резултат на нарушение от ваша страна на условията на Споразумението.

9. Приложимо право и клауза за разделимост

 • Въпросите относно валидността, тълкуването, изменението, изпълнението на Споразумението и разглеждането на спорове, свързани с него, се уреждат от законодателството на Република Беларус. При липса на съответни закони и/или разпоредби, страните се позовават на общоприети международни бизнес и/или индустриални практики.
 • Спор, произтичащ от Споразумението или свързан с него, може да бъде разрешен в рамките на добросъвестни преговори между вас и ALUTECH или внесен за разглеждане в Икономическия съд на Минска област, по местонахождението на ALUTECH.
 • Ако някоя от клаузите на Договора бъде обявена за невалидна по силата на съдебно решение, това няма да засегне валидността на други клаузи или техни части, като вие и АЛУТЕХ се задължавате да изпълнявате валидните условия добросъвестно.
 • Споразумението е подписано в Минска област, Република Беларус.