АВТОМАТИКА И ЗАДВИЖВАНИЯ

ЗА ИНДУСТРИАЛНИ ВРАТИ

ALUTECH БЪЛГАРИЯ
ЕКСКЛУЗИВЕН ВНОСИТЕЛ

АВТОМАТИКА И ЗАДВИЖВАНИЯ ЗА ИНДУСТРИАЛНИ ВРАТИ

Още повече ефективност и бързина!
Електрическият задвижващ механизъм за индустриални врати е важен компонент от модерното, ефективно и безопасно производство.
Автоматизацията за индустриални врати е ефективна, надеждна и експлоатационна безопасност в комбинация с необходимата функционалност. Задвижванията за индустриални врати Alutech са професионално решение за голямо разнообразие от обекти.

АЛУТЕХ Електрически задвижвания за индустриални врати

Новите задвижвания на ALUTECH използват редица възли и компоненти, използвани в автоматизацията на AN Motors (електрически двигатели, скоростни кутии, трансформатори) и доказани от 7 години успешна работа. Автоматизацията на ALUTECH е проектирана, като се вземат предвид основните характеристики на работа във всички климатични зони на ОНД. Благодарение на използването на мощни електродвигатели и мотор-редуктори, електрическите задвижвания на ALUTECH са точно съобразени с подходящото тегло на конструкцията на вратата, без да е необходимо да се надплаща за по-скъпи модели двигатели

Задвижвания за индустриални врати ALUTECH Targo

Новата линия автоматика ALUTECH са надеждни, изпитани във времето решения за надеждно и удобно управление на различни видове врати. Новата линия за автоматизация е разработена на базата на линията AN-Motors, която се е доказала на пазара от 7 години. Поглъщайки най-добрия опит и прогресивни идеи, автоматизацията на ALUTECH е продукт от качествено ново ниво, разработен, като се вземат предвид основните характеристики на работа в условията на всички климатични зони на ОНД.

  • За индустриални врати до 42 м2
    Сертифицирана IP 65 защита за най-трудните среди.
  • Възможност за монтаж на задвижващия механизъм под ъгли от 0°, 45°, 90°
  • Надежден механизъм за повдигане на верижна врата без ограничения за интензивността на употреба
  • Ръчно отключване на скоростната кутия
  • Комплектът включва две дистанционни.

Задвижвания за индустриални врати Marantec STA

Автоматика за индустриални секционни врати Marantec е най-добрият избор за желаещите да монтират надеждна и обезпопасена  автоматика на немски производител, която се отличава с оригинален модерен дизайн, широка функционалност и постоянно високо качество.

Новите задвижващи механизми за индустриални врати на  Marantec се доставят на пазара на конкурентни цени.

  • Проектиран и произведен от Marantec (Германия) – всеки задвижващ механизъм е тестван в собствен тестов център на производителя, сертифициран от признати независими институти и отговаря на изискванията на международните стандарти.
  • Най-търсените функции в индустриалните задвижвания за максимален комфорт при работа
  • Конкурентна цена при запазени функционалност и надеждност на системата.
гаражни врати
Scroll to Top